12 Φεβ 2016

Για μια τρέλα και για μια μεγάλη αδικία μίλησε ο προπονητής της Νάπολι

Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ήταν η σειρά του προπονητή της Νάπολι να μιλήσει, ζητώντας από τους παίκτες του... τρέλα. Ας δούμε τι είπε ο Μαουρίτσιο Σάρι πριν την αναχώρηση για το Τορίνο.

«Θα πρέπει να έχουμε την τρέλα ώστε να πάμε στο Τορίνο και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Αυτή είναι η μόνη πιθανότητα που έχουμε για να φύγουμε από εκεί με αποτέλεσμα. Πάμε στο Τορίνο για να δώσουμε μια τεράστια χαρά στους οπαδούς μας. Θα έχουμε ένα γήπεδο εναντίον μας αλλά μια ολόκληρη πόλη μαζί μας» είπε αρχικά ο Σάρι, ο οποίος αφού πρώτα τόνισε ότι για αυτόν το μόνο που αλλάζει σε σχέση με ένα ματς της... Serie C είναι ο θόρυβος που κάνουν τα ΜΜΕ, αναφέρθηκε στο πώς προετοιμάστηκε η Νάπολι.

«Είναι μια φυσιολογική παραμονή ενός σημαντικού παιχνιδιού, μετά το τέλος του οποίου θα απομένουν τρεις μήνες, δηλαδή 13 αγωνιστικές. Η ομάδα προπονήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας με τον ενθουσιασμό και την ένταση που το κάνει πάντα. Νομίζω πως προσεγγίζουμε με τη σωστή ψυχολογία αυτό το ματς και ξέρουμε ότι η νίκη θα δώσει τεράστια χαρά στους οπαδούς μας, τους οποίους βρίσκω αρκετά ώριμους. Λυπάμαι πολύ για το γεγονός ότι δεν θα είναι εκεί και αυτό το θεωρώ μεγάλη αδικία, ακριβώς όπως θεωρούσα μεγάλη αδικία το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν να έρθουν ούτε οι οπαδοί της Γιουβέντους στο Σαν Πάολο».

Ακολούθως, ο προπονητής της Νάπολι είπε ότι ο Ντανιέλε Ορσάτο είναι ένας εκπληκτικός διαιτητή και συνέχισε εστιάζοντας στον αγωνιστικό χώρο: «Αρκετοί από τους παίκτες της Γιουβέντους έχουν γράψει ιστορία στο ποδόσφαιρο και κάποιοι άλλοι θα γράψουν τα επόμενα χρόνια. Είναι ένα ματς από αυτά που μπορούν να κριθούν με μια ατομική ενέργεια. Ξέρουμε ότι έχουν πολλούς μεγάλους παίκτες αλλά νομίζω πως κι εμείς δεν είμαστε άσχημα... Σίγουρα η Γιουβέντους έχει περισσότερους ποδοσφαιριστές που είναι συνηθισμένοι σε τέτοιους αγώνες αλλά και οι δικοί μας τρεις-τέσσερις πολύ έμπειροι θα βοηθήσουν τους υπόλοιπους. Πάμε στο Τορίνο για να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας, γιατί αν δεν το κάνουμε θα έχουμε πρόβλημα. Θα μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε ανοιχτά, κάποιο ρίσκο πρέπει να το πάρουμε. Αυτοί ψάχνουν περισσότερο την σωματική δύναμη, εμείς την μπάλα».

Τέλος, όταν του επισημάνθηκε ότι πριν λίγες μέρες είπε ότι δεν θα υπέγραφε για ισοπαλία στο Τορίνο, επανέλαβε: «Δεν υπογράφω για ισοπαλία και δεν θέλω να βγάλω κανέναν από την 11άδα της Γιούβε. Το ωραίο στο ποδόσφαιρο είναι η μάχη, η πρόκληση. Η τακτική είναι κάτι δευτερεύων. Το να έχεις μια δυνατή και ενωμένη άμυνα είναι πάντα μια πολύ σημαντική βάση, η Γιουβέντους την έχει για χρόνια ενώ εμείς ξκινάμε τώρα για να βάλουμε τέτοιες βάσεις στην ομάδα μας. Η δική τους αγωνιστική ενότητα είναι ιστορική, η δική μας είναι στα σκαριά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου