3 Φεβ 2016

Βροντερή αποχώρηση ετοιμάζεται στην Φιορεντίνα

Στα μέσα της χρόνιας, οι οπαδοί της Φιορεντίνα τύπωναν και κυκλοφορούσαν κούπες με την βαθμολογία όταν η ομάδα τους ήταν πρώτη. Σήμερα και μετά από αρκετές αγωνιστικές τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά.

Πρώτα απ’ όλα, η Φιορεντίνα είναι εκτός τίτλου. Η αλήθεια είναι πως δεν ήταν ποτέ φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά όσο να ’ναι είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα έκπληξης στη Φλωρεντία.

Την στιγμή που οι βιόλα δίνουν και θα δώσουν μάχη για μία θέση στο Champions League, ο Πάουλο Σόουζα φαίνεται πως ετοιμάζει βαλίτσες εξόδου. Η Tuttosport έχει το ρεπορτάζ και αναφέρει πως δεν ικανοποιήθηκαν οι απαιτήσεις του για ενίσχυση. Ετσι, αποφάσισε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να μείνει στην ομάδα.

Πάντως, υπάρχει και ένα παραθυράκι να αλλάξει άποψη, καθώς ο Πορτογάλος έχει γνωστοποιήσει ήδη τις προθέσεις του στη διοίκηση, αν η Φιορεντίνα βγει στο Champions League.

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2015/06/blog-post_23.html
Ενας αντιγιουβεντίνος που έφαγε ψωμί θα βρεθεί στο δρόμο μας, ας τον συντρίψουμε. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ειδών κατηγορίες αθλητών. Αυτοί που τιμούν τις ρίζες τους και εκεί που έφαγαν παντεσπάνι και οι μισθοφόροι. Από τους δεύτερους να φαν και οι κότες. Οι πρώτοι σπανίζουν. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου