1 Φεβ 2016

Οι μπιανκονέρι το απολαμβάνουν και διασκεδάζουν

Η λέξη «διασκέδαση» ήταν κοινή στις δηλώσεις των Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Αλβαρο Μοράτα, οι οποίοι έδειξαν πως αντιμετωπίζει -και πρέπει να συνεχίσει να το κάνει- την κατάσταση η Γιουβέντους.

Για να παίξει μια ομάδα καλό ποδόσφαιρο πρέπει πρώτα από όλα να απολαμβάνουν οι παίκτες αυτό που κάνουν και οι μπιανκονέρι το απολαμβάνουν. Το έδειξαν και στο Μπεντεγκόντι με την 4άρα στην Κιέβο, όπως το έδειξαν και σε προηγούμενα παιχνίδια τους. Και αφού το δείχνουν στο γήπεδο, το λένε και στις δηλώσεις τους, όπως συνέβη δηλαδή με τον σκόρερ Μοράτα και τον προπονητή Αλέγκρι.

«Ηταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε καλά και κάναμε μια σπουδαία εμφάνιση. Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο το διασκεδάσαμε, κάναμε όσα δοκιμάζουμε στις προπονήσεις. Είμαστε από τις καλύτερες ομάδες, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι» είπε ο Ισπανός φορ που έβαλε τέσσερα γκολ σε ισάριθμες μέρες ενώ ο allenatore κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος μέσω του μηνύματος του στο twitter.

«Αυτή η ομάδα συνεχίζει να ωριμάζει από παιχνίδι σε παιχνίδι και το διασκεδάζει στο γήπεδο. Τα αποτελέσματα είναι φυσικό επακόλουθο αλλά υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου