10 Φεβ 2016

Ποια ομάδα αγαπούν και ποια μισούν περισσότερο οι Ιταλοί τιφόζι

Να δώσει απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις οπαδικές προτιμήσεις των Ιταλών, επιχείρησε μια παλαιότερη έρευνα που παρουσιάστηκε το προηγούμενο διάστημα στα ιταλικά ΜΜΕ.

Οι ερωτήσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στο ποια ομάδα υποστηρίζει κάποιος αλλά και στο ποια μισεί!

Σε ό,τι αφορά, για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά, τους οπαδούς της κάθε ομάδας, η Γιουβέντους είναι στην 1η θέση έχοντας το 31% των Ιταλών, με την Ιντερ στη 2η θέση με 18% και την Μίλαν στην 3η με 16%. Στην 4η θέση είναι η Νάπολι με 10%, στην 5η Ρόμα με 6%, ακολουθούν οι Φιορεντίνα και Λάτσιο που έχουν από 3% ενώ ένα ποσοστό 12% υποστηρίζει άλλες ομάδες.

Σχετικά με την πιο μισητή ιταλική ομάδα, αυτή είναι η Γιουβέντους που συγκέντρωσε το 28%, με την Ιντερ να ακολουθεί με 11% και την Μίλαν να είναι η τρίτη πιο μισητή με 6%.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα λένε ότι οι ροσονέρι σε ποσοστό 70% μισούν την Γιουβέντους, με την Ιντερ να είναι στη 2η θέση πιο πίσω, σε αντίθεση με τους Γιουβεντίνους που σε ποσοστό 57% θεωρεί πιο μισητή ομάδα την Ιντερ, δίνοντας στην Μίλαν το ποσοστό του 22%.

1 σχόλιο:

  1. Ειναι απολυτως φυσικο η λαοφιλεστερη και πιο πετυχημενη ομαδα να ειναι και η πιο μισιτη!Διοτι αυτη ειναι η ομαδα που θελουν να φτασουν οι υπολοιποι,αυτη ειναι η ομαδα που τους κανει ζημια.Και φυσικα εφοσον το 70 περιπου βασει οσων αναφερονται δεν ειναι Γιουβε τοτε ευλογα προκυπτει οτι οι περισσοτεροι αυτοι θα αντιπαθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή