10 Φεβ 2016

Σε τεντωμένο σκοινί τα οικονομικά της Ιντερ και οι μεγαλομέτοχοι ψάχνουν τρόπους να απεμπλακούν

Την ώρα που ο Εντερ λέει ότι πιστεύει πως η Ιντερ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα, ο Ερικ Τοχίρ ψάχνει επενδυτές γιατί δεν είναι καλά τα πράγματα...

Η αλήθεια είναι πως μια ματιά στους αντιπάλους σου πρέπει να τη ρίχνεις πάντα. Και αν κοιτάξουμε στο εσωτερικό της Ιντερ θα δούμε ότι το κλίμα μόνο θετικό δεν είναι.

Καταρχάς, το γεγονός και μόνο ότι ο Τοχίρ αποφάσισε να πάει για πρώτη φορά σε εκτός έδρας ματς, σε αυτό της Κυριακής με την 3η Φιορεντίνα, φανερώνει ότι στο Μιλάνο τα πράγματα είναι κρίσιμα. Λογικό, λέμε εμείς, με βάση τις συμφωνίες που έκαναν το περασμένο καλοκαίρι.

Οι νερατζούρι θα πρέπει να δώσουν 50 εκατ. ευρώ σε υποχρεωτικές ρήτρες αγοράς ποδοσφαιριστών μέχρι το τέλος του Ιούνη και θέλουμε να δούμε πού θα βρουν τα λεφτά αν δεν έχουν βγει στο Champions League...

Γι' αυτό αισθάνεται άβολα και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι το τελευταίο διάστημα, με τα ιταλικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι η θέση του πλέον μόνο σίγουρη δεν είναι και για την επόμενη σεζόν (αν δεν βγει Champions League θα φύγει σίγουρα) ενώ σίγουρο δεν είναι ούτε το... μετοχολόγιο.

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν τον Μάσιμο Μοράτι να έχει αποφασίσει να πουλήσει το 29% των μετοχών που έχει ακόμη, αφήνοντας το στον Τοχίρ. Η πληροφορία αυτή διαψεύστηκε.

Ο οποίος Τοχίρ, τώρα, που μάλλον δεν ήξερε που έμπλεξε αλλά το διαπιστώνει τώρα, φέρεται να ψάχνει επενδυτή για να τον βοηθήσει καθώς βλέπει ότι μόνος του δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, ειδικά αν δεν υπάρξουν τα λεφτά από το Champions League.

Δύσκολα τα πράγματα στη νερατζούρα πλευρά του Μιλάνο λοιπόν... Και δεν υπάρχει και Μότζι πλέον για να φταίει για όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου