3 Φεβ 2016

Τι απαντά ο Νέτο στα δημοσιεύματα που τον παρουσιάζουν δυσαρεστημένο

Διάφορα δημοσιεύματα πριν ένα μήνα ήθελαν τον Νορμπέρτο Νέτο να είναι δυσαρεστημένος επειδή δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στη Γιουβέντους αλλά ο ίδιος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας υπέγραψε το καλοκαίρι στους μπιανκονέρι γνωρίζοντας ότι θα ήταν ο αναπληρωματικός του Τζανλουίτζι Μπουφόν. Και για να αλλάξει αυτό, προφανώς, δεν αρκεί το γεγονός ότι έχει κάνει όντως πολύ καλές εμφανίσεις όποτε πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια. Τα ρεπορτάζ τον ήθελαν να μην αισθάνεται ευχάριστα με όλο αυτό αλλά ο ίδιος σε δηλώσεις του έδειξε να αντιλαμβάνεται πώς ακριβώς έχει η κατάσταση.

«Ηρθα στη Γιουβέντους για να είμαι μέλος του συνόλου. Είναι ένα από τα πέντε-δέκα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου» είπε αρχικά ο Νέτο και πρόσθεσε: «Το πότε θα παίζω και πότε όχι είναι θέμα προπονητή αλλά εγώ είμαι πάντα έτοιμος. Εχω πολύ καλή σχέση με τον Τζίτζι (Μπουφόν), όλοι ξέρουν πόσο σπουδαίος επαγγελματίας και ωραίος τύπος είναι. Το να έχω τη δυνατότητα να μαθαίνω καθημερινά από αυτόν, μέσω των προπονήσεων, είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα για μένα ώστε να βελτιώνομαι συνεχώς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου