3 Φεβ 2016

Το «τώρα ή ποτέ» έχει άλλη ανάγνωση για τη Γιούβε και άλλη για τη Νάπολι

Στις 13 Φεβρουαρίου, ημέρα Σάββατο, θα παιχτεί το μεγαλύτερο ποσοστό του φετινού σκουντέτο. Υπομονή μία αγωνιστική και την μεθεπόμενη θα καταλάβουμε πολλά.

Γράφει στο forzajuve.gr ο blogger Mr. Black

Από την Γιουβέντους στο ματς με την Τζένοα (1-0) δεν έχω να κρατήσω τίποτα παρά μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Δικαιούται μια ομάδα που έχει κάνει 13 σερί νίκες να έχει μια άσχημη βραδιά. Όχι πως άξιζαν κάτι καλύτερο οι φιλοξενούμενοι αλλά κάποια στιγμή από το 60’ και μετά με άγχωσε, χωρίς λόγο ίσως, το ματς.

Το παιχνίδι της Ρώμης (0-2) δεν το είδα, απλά συχνά-πυκνά τσέκαρα το σκορ. Το γεγονός πως η Νάπολι το «καθάρισε» μέσα σε 3 λεπτά (24’ και 27’) προσωπικά μου δείχνει δίψα και αποφασιστικότητα. Δεν είναι βέβαια κάποιο φόβητρο αυτή, η φετινή, Λάτσιο αλλά μια κλασική επιπόλαια Νάπολι θα μπορούσε κάλλιστα να σκοντάψει. Δεν έγινε κάτι τέτοιο.

Ακολουθούν 90 λεπτά που όλοι θα περιμένουν να περάσουν για να πάμε στο φετινός κυρίως πιάτο. Οι μπιανκονέρι παίζουν στην έδρα της Φροζινόνε, οι παρτενοπέι υποδέχονται την Κάρπι. Εύκολα ή δύσκολα, θα πάρουν και οι δύο τους τρεις βαθμούς και θα πάμε με την υπάρχουν διαφορά στη ματσάρα του Τορίνο.

Το Γιούβε-Νάπολι δε βγάζει πρωταθλητή αλλά θα δείξει ξεκάθαρα τάσεις. Για την Νάπολι, το σύνθημα «τώρα ή ποτέ», δείχνει πιο ρεαλιστικό από… ποτέ. Το «τώρα» αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία για τη Γιούβε να περάσει μπροστά στη βαθμολογία. Για πρώτη φορά φέτος και «ποτέ» έως το τέλος να μην αφήσει άλλον να οδηγήσει την κούρσα.

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου