6 Φεβ 2016

Καπέλο: Αυτό που λένε για τη διοίκηση, αδικεί τη Γιουβέντους

Ο Φάμπιο Καπέλο παραχώρησε συνέντευξη και σε αυτή αποκάλυψε και ποιον θεωρεί τον καλύτερο Ιταλό αμυντικό ενώ σχολίασε διάφορα θέματα που αφορούν την Γιουβέντους ή τη Νάπολι.

Ο 69χρονος προπονητής μίλησε στη Gazzetta dello Sport και αναφέρθηκε σε διάφορα θέματα. Ερωτηθείς, για παράδειγμα, για το αν πιστεύει ότι θα επικρατήσει η καλύτερη επίθεση (Νάπολι) ή η καλύτερη άμυνα (Γιουβέντους), ο Καπέλο είπε πως «σε τέτοιες περιπτώσεις μετράς τις δυνάμεις και των δύο, η άποψη μου είναι πως η Γιούβε είναι δυνατή σε όλους τους τομείς ενώ η Νάπολι μπορεί να βελτιωθεί σε κάποια θέματα».

Για τον Γκονζάλο Ιγουαΐν που έχει 23 γκολ σε 23 αγώνες, είπε: «Τον ξέρω καλά καθώς εγώ, μαζί με τον Φράνκο Μπαλντίνι και τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, τον πήρα στην Ρεάλ. Τον είδα να ωριμάζει και είμαι χαρούμενος που έφτασε σε αυτό το επίπεδο γιατί δούλεψε σκληρά για να βελτιωθεί».

Οταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για την οικονομική δύναμη της Γιούβε σε σχέση με τη Νάπολι, ο Καπέλο είπε ότι «με το να λέει κάτι τέτοιο αδικεί την δουλειά της διοίκησης της Γιουβέντους γιατί το να αποκτήσει μια ομάδα οικονομική δύναμη στο σύγχρονο ποδόσφαιρο σημαίνει ότι έχει πλάνο, δεν γίνεται κατά τύχη», για να αποκαλύψει στη συνέχεια ποιος είναι κατά τη γνώμη του ο καλύτερος Ιταλός αμυντικός.

«Ο Αντρέα Μπαρτσάλι. Είναι ο μόνος που μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο του στο ένας εναντιόν ενός. Ο Κιελίνι, που είναι πολύ δυνατός, δεν είναι ακριβώς αυτό. Ο Μπαρτσάλι είναι ό,τι πιο κοντινό στους σπουδαίους Ιταλούς αμυντικούς του παρελθόντος».

Οσο για την μάχη του τίτλου; «Πίστευα ότι θα ήταν πιο ανοιχτή ως το τέλος αλλά η Φιορεντίνα κόλλησε, η Ιντερ κατέρρευσε και η Ρόμα άλλαξε προπονητή. Τώρα η μάχη είναι ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους και πιστεύω ότι θα πάει ως το τέλος. Η αναμέτρηση τους, πάντως, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου