3 Φεβ 2016

Ποιον επιθετικό θα έφερνε στην Γιουβέντους αν μπορούσε ο Κιελίνι και γιατί απέρριψε το Νο 6 στη φανέλα

«Πρέπει να κλέψω τη δουλειά του Μαρότα και του Παρατίτσι», είπε με χιούμορ ο Τζόρτζιο Κιελίνι στην ερώτηση της Tuttosport ποιους θα έφερνε ο ίδιος στο Τορίνο.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους απάντησε: «Αν ήθελα φαντασία στο παιχνίδι, θα έφερνα τον Σέρχιο Ράμος από την Ρεάλ για την άμυνα. Το Μάρεκ Χάμσικ της Νάπολι στη μεσαία γραμμή. Για την επίθεση τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αλλάξει την ισορροπία ενός παιχνιδιού. Θα ήθελα να τον ξαναδώ με την φανέλα της Γιουβέντους».

Ο Κιελίνι ρωτήθηκε αν ισχύει το γεγονός πως του πρόσφεραν το Νο 6 και εκείνος δεν το αποδέχτηκε. «Ναι, είναι αλήθεια», είπε, «ένιωθα πως θα βεβήλωνα έναν μύθο. Για καθαρά θέμα σεβασμού δεν ήθελα να το κάνω».

Σχετικά θέματα

http://www.forzajuve.gr/2015/08/blog-post_72.html
Η περίπτωση Ζλάταν, η χειρονομία του Τρεζεγκέ και μια κίνηση που χαρακτηρίζεται ή ύποπτη ή ηλίθια. Πριν λίγες ημέρες ακούστηκε και γράφτηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του Ιμπραΐμοβιτς στο Τορίνο. Δεν νομίζω πως θα ερχόταν ξανά ο Ζλάταν στην Γιούβε αλλά οι μνήμες γύρισαν, αναγκαστικά, σε εκείνες τις ημέρες. [Ολόκληρο το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου