13 Ιαν 2016

Ποιες ομάδες «κάρφωσε» για το Financial Fair Play ο Ανιέλι και ποιες υποστήριξε

Με αφορμή τη συνάντηση στο Μιλάνο για το Financial Fair Play, ο Αντρέα Ανιέλι μίλησε στους δημοσιογράφους για την λογική που ακολουθεί η Γιουβέντους αλλά και οι υπόλοιπες υπερδυνάμεις του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος των μπιανκονέρι στάθηκε και πάλι στο υγιές αναπτυξιακό και οικονομικό μοντέλο της ομάδας. «Έχουμε μεγάλες φιλοδοξίες», είπε και συνέχισε: «Όλοι έχετε καταλάβει πως είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρώπη πλέον».

Σχετικά με την περσινή συμμετοχή στο τελικό του Champions League και την απώλεια του τροπαίου, ο Ανιέλι είπε: «Υπάρχουν στιγμές που φαίνεται πως έχασες αλλά, αντίθετα, είναι στιγμές που ξεκινάς».

«Έχω αναλάβει την Γιουβέντους τα τελευταία έξι χρόνια και όλες οι αποφάσεις μας έχουν παρθεί με λογική, ήρεμα, και με καθαρό μυαλό. Είναι στο χέρι κάθε επενδυτή να κερδίσει αλλά θα πρέπει να ακολουθεί κάποιους κανόνες», είπε ο πρόεδρος της Γιούβε.

«Στόχος μας είναι η Γιουβέντους να πρωταγωνιστεί σε κορυφαίο επίπεδο και για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχουν οικονομικοί πόροι», τόνισε ο Ανιέλι και μιλώντας για τους ανταγωνιστές, είπε: «Οι τέσσερις πραγματικότητες της Ευρώπης είναι η Μπάγερν, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άλλες ομάδες όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Σίτι είναι βήματα πίσω και η ανάπτυξή του δεν είναι καθαρά οργανική».

Ο Αντρέα Ανιέλι που έχει επιβάλει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα, άφησε αιχμές για τους συλλόγους-φωτοβολίδες που δεν κάνουν σωστό κουμάντο στα οικονομικά και στην ουσία μπαίνουν σφήνα στις ομάδες που δουλεύουν με πλάνο και όχι με κεφάλαια που αντιμετωπίζονται με δυσπιστία και αλλάζουν τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου