9 Ιαν 2016

Θέλεις να γράφεις στο κορυφαίο blog της Γιούβε;

Η ποιότητα των κειμένων μας, το ήθος της γραφής μας, η λογική που ακολουθούμε, η συνέπειά μας και κυρίως το πρωτογενές μας υλικό είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του blog που διαβάζεις.

Με όπλα μας τα παραπάνω άλλα πάνω απ’ όλα την αγάπη μας για τη Γιούβε, αγγίξαμε τους 45.000 μοναδικούς επισκέπτες με περισσότερες από 330.000 σελιδοπροβολές. Και όλα αυτά μέσα σε μισό χρόνο!

Διενεργούμε ψηφοφορία για την καλύτερη Γιούβε όλων των εποχών και μέσα σε 10 μέρες έχουν συμμετάσχει σχεδόν 1.200 επισκέπτες! Αγκαλιάσατε από την αρχή την ξεχωριστή προσπάθεια. Περισσότερα από 1.000 σχόλια φανερώνουν τη συμμετοχή σας στο ξεχωριστό ασπρόμαυρο εγχείρημα.



Σπουδαίες επιδόσεις για ένα σχεδόν μονοθεματικό blog που μπήκε στην ποδοσφαιρική και γιουβεντίκη ζωή σας και καθιερώθηκε στη συνείδηση χιλιάδων αναγνωστών. Και σκοπεύουμε να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά…

Η Famiglia Bianconera ξεκίνησε από τρεις blogger. Η συντακτική ομάδα αυξήθηκε αμέσως. Γνωρίσαμε παιδιά που δεν τα ξέραμε. Ήρθαν και νέοι συντάκτες. Τους προσφέραμε βήμα και όλοι μαζί γράφουμε για τη Γιούβε. Μπιανκονέρι κάθε ηλικίας, με διαφορετικές παραστάσεις, γράφουν καθημερινά για την Μεγάλη Κυρία.

Θέλεις να μπεις κι εσύ στην συντακτική ομάδα της ασπρόμαυρης οικογένειας; Θέλεις να αρθρογραφείς; Θέλεις να γράφεις ειδήσεις και νέα για την ομάδα; Θέλεις να ασχολείσαι με αφιερώματα; Εχεις να προτείνεις κάτι νέο;

Στείλε μέιλ στο famigliabianconera@gmail.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

Forza Juve!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου