25 Ιαν 2016

Πώς την πάτησε ο Τζαμπαρίνι με την μεταγραφή του Ντιμπάλα

Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι καμαρώνει πάντα για την εξυπνάδα του αλλά στην υπόθεση Ντιμπάλα καταγγέλει ότι τον κορόιδεψαν...

Η απόφαση του ανώτατου αγγλικού δικαστηρίου, σύμφωνα με την οποία η Παλέρμο θα πρέπει να πληρώσει 15 εκατ. ευρώ στην εταιρία Pencil Hill Ltd, ιδιοκτησίας Γκουστάβο Μασκάρντι, λόγω μη καταβολής του απαραίτητου ποσού για την μεταγραφή του Ντιμπάλα από την Ινστιτούτο Κόρντομπα, προκάλεσε νεύρα στον πρόεδρο.

Τόσα ώστε να δώσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία κατήγγειλε ότι τον κορόιδεψαν αναφορικά με τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πληρώσει... Αυτό, βέβαια, περισσότερο το λέει για να εντυπωσιάσει αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

«Ο Μασκάρντι μου έλεγε συνεχώς ότι είχε τα δικαιώματα του Ντιμπάλα και τελικά αυτό δεν ήταν αλήθεια. Τον αγοράσαμε για 12 εκατ. ευρώ. Τα 2 εκατ. ευρώ πήγαν στον μάνατζερ του και τα υπόλοιπα 10 χωρίστηκαν κατά 40% στην Ινστιτούτο και 60% στον Μασκάρντι», είπε και πρόσθεσε: «Εδωσα περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ και μετά ενημερώθηκα ότι ο παίκτης δεν θα έρθει. Αν ο Μασκάρντι υπέγραψε ένα συμβόλαιο μαζί μου αλλά δεν το υπέγραψε και ο παίκτης τότε δεν έχει καμία νομική αξία».

Είχα πει στον Μασκάρντι ότι θα του έδινα όσα του χρωστούσα και του έδειξα τα χαρτιά όταν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή στη Γιουβέντους αλλά αυτός προτίμησε να με πάει στο αγγλικό ανώτατο δικαστήριο, το οποίο... εγκληματεί με το να αποδέχεται το ελβετικό δίκαιο. Θέλω να με μηνύσουν γιατί είναι απατεώνες. Κουράστηκα από αυτές τις εγκληματικές συμπεριφορές, άνθρωποι σαν τον Μασκάρντι θα έπρεπε να είναι στη φυλακή» κατέληξε οργισμένος ο πρόεδρος, ο οποίος ξέρει ότι θα πρέπει να πληρώσει πλέον γιατί αλλιώς θα έχει κι άλλα μπλεξίματα.

Οι Αγγλοι, άλλωστε, ανακοίνωσαν ότι θα ψάξουν κι άλλες μεταγραφικές υποθέσεις που εμπλέκεται η Παλέρμο και έχουν να κάνουν με πάρε-δώσει με αγγλικές ομάδες ώστε να δουν τι παίζει με τον Τζαμπαρίνι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου