17 Ιαν 2016

Η... ρεαλιστική πραγματικότητα για Πογκμπά και Μοράτα

Η τιμωρία της FIFA στη Ρεάλ Μαδρίτης προκαλεί συνεχή μεταγραφικά σενάρια στην Ισπανία, τα οποία η Γιουβέντους... αποκρούει.

Δεν είναι κρυφό ότι οι Μαδριλένοι έχουν ως στόχο τους τον Πολ Πογκμπά ενώ υπάρχει πάντα και το θέμα του Αλβαρο Μοράτα λόγω της ρήτρας επαναγοράς του. Με την παγκόσμια ομοσπονδία να απαγορεύει τις μεταγραφές για το καλοκαίρι του 2016 και τον Ιανουάριο του 2017, η Ρεάλ είναι ουσιαστικά υποχρεωμένη να κάνει από τώρα τις μεταγραφές που θα ήθελε το καλοκαίρι.

Κάτι τέτοιο, όμως, μόνο εύκολο δεν είναι και ειδικά σε ό,τι αφορά την Γιουβέντους. «Η Ρεάλ είναι υποχρεωμένη να κάνει τώρα μεταγραφές. Δεν πιστεύω ότι η τιμωρία έπεσε σαν βόμβα, υπήρχε ως σενάριο το τελευταίο διάστημα και θα κάνουν έφεση. Ο Μοράτα; Δεν ξέρω αν οι Μαδριλένοι ενδιαφέρονται αυτή την στιγμή με τον Ζιντάν στον πάγκο. Θεωρητικά θα μπορούσαν να κάνουν μια πρόταση 31-32 εκατ. ευρώ αλλά δεν μπορούν να κάνουν χρήση της οψιόν τον Ιανουάριο. Η ρήτρα δεν ισχύει για τον Ιανουάριο, θα πρέπει να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις από το μηδέν και δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο» είπε για το θέμα ο Ιταλός μάνατζερ Ερνέστο Μπροντσέτι, ο οποίος λειτουργεί ως μεσάζοντας της Ρεάλ στην Ιταλία επί χρόνια.

Οσο για τον Πογκμπά, ο Μπροντσέτι είπε ότι τον θέλει η μισή Ευρώπη αλλά μόνο δύο-τρεις ομάδες αντέχουν οικονομικά μια τέτοια μεταγραφή, επανέλαβε ότι ο Ζιντάν έχει άριστη άποψη για τον άσο της Γιούβε αλλά υπενθύμισε ότι οι Μαδριλένοι έχουν καλούς παίκτες στο κέντρο.

Οπως και να έχει, ό,τι κι αν γράφουν οι Ισπανοί, στη Γιουβέντους είναι ξεκάθαροι. Οι Πογκμπά και Μοράτα δεν πωλούνται και ειδικά κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου