11 Ιαν 2016

Το σοβαρό μήνυμα του αρχηγού

Τη βραδιά της ήττας από την Σασουόλο ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είχε πει τα πράγματα με το όνομα τους. Τώρα, μετά τη νίκη και στη Γένοβα, ζητάει να μην χαλαρώσει κανείς.

Οι μπιανκονέρι έκλεισαν τον πρώτο γύρο στο -2 από την κορυφή, κάτι που έμοιαζε απίστευτο μετά την 10η αγωνιστική και το -11. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έδειξαν την αξία τους και τον χαρακτήρα τους με αυτές τις συνεχείς νίκες, με τον αρχηγό να ζητάει ανάλογη συνέχεια.

«Δεν πίστευα ότι η κατάσταση θα μπορούσε να βελτιωθεί τόσο σε τόσο σύντομο διάστημα αλλά ήξερα ότι έχουμε σπουδαία ποιότητα και ότι θα ενισχυόμασταν σημαντικά με την επιστροφή των τραυματιών. Ειλικρινά δεν με εκπλήσσει η επιστροφή μας» είπε αρχικά ο Μπουφόν, τον οποίο ρώτησαν αν οι αντίπαλοι φοβούνται την Γιουβέντους: «Εγώ κοιτάζω τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι. Είμαστε μια ομάδα που ωριμάζει συνεχώς και τώρα, όπως είπα πριν 9-10 αγωνιστικές, μπορούμε να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές».

Και το «να γίνουμε ξανά πρωταγωνιστές», σημαίνει -όπως είπε ο Τζίζι- αυτό το πράγμα: «Είμαστε στη 2η θέση, έχουμε επιστρέψει αλλά αν δούμε την ιστορία της Γιουβέντους θα συνειδητοποιήσουμε ότι ακόμη δεν είμαστε στη θέση που της αρμόζει. Πρέπει να συνεχίσουμε για να πάμε στην κορυφή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου