19 Ιαν 2016

Ηρωική έξοδο ετοιμάζει ο Μαντσίνι;

Οσο η Ιντερ βρισκόταν μπροστά στον βαθμολογικό πίνακα όλα κυλούσαν καλά για την ομάδα του Μιλάνου. Τώρα που έχει πέσει στην τρίτη θέση και μάλιστα έχει αρχίσει να χτίζεται διαφορά από τον πρώτο, έκαναν την εμφάνισή τους σενάρια για το μέλλον του Μαντσίνι.

Τρεις ιταλικές εφημερίδες, Corriere della Sera, Tuttosport και Il Giornale, αναφέρουν σήμερα πως ο τωρινός κόουτς των νερατζούρι ενδέχεται το καλοκαίρι να αναλάβει την Εθνικής Ιταλίας.

Ο Αντόνιο Κόντε θεωρείται σίγουρο πως θα παραιτηθεί από τους ατζούρι και θα επιστρέψει σε σύλλογο και οι Ιταλοί υποστηρίζουν πως ο Μαντσίνι είναι ο πιο δυνατός υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει.

Βασική προϋπόθεση; Να μην κερδίσει η Ιντερ μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League. Από τη στιγμή που οι νερατζούρι έχασαν το προβάδισμα, το μέλλον του προπονητή τους είναι αβέβαιο.

Η διαφορά είναι πως αυτή η πληροφορία δεν βγαίνει από την διοίκηση αλλά διαρρέεται από τον ίδιο. Αν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2017, φέρεται να σκέφτεται ως μια ωραιότατη εναλλακτική το να αναλάβει τον πάγκο της Ιταλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου