22 Ιαν 2016

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Κάσερες και το μήνυμα που θέλησε να στείλει

Μια φωτογραφία που ανέβασε ο Μάρτιν Κάσερες στο Instagrm μπορεί να λέει πολλά, μπορεί και τίποτα.

Ο μάνατζερ του Ουρουγουανού αμυντικού αναμένεται το Σάββατο στην Ιταλία και το Sky Italia υποστήριξε και την Παρασκευή ότι η Γιουβέντους δεν είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον Κάσερες άμεσα, την ίδια ώρα που η Ρόμα ετοιμάζει πρόταση.

Το αν θα παραμείνει απλά ως το τέλος της σεζόν ή αν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του και για τα επόμενα χρόνια, είναι άγνωστο ακόμη αλλά ο Μάρτιν προχώρησε σε μια κίνηση που προκάλεσε εντύπωση.



Συγκεκριμένα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία του από ένα ματς της Γιούβε και έβαλε ως hashtag το #finoallafine ενώ οι οπαδοί στα σχόλια που του έχουν στείλει του ζητάνε να παραμείνει στο Τορίνο.

Σχετικά θέματα

Πάμε για ολική ανατροπή στην υπόθεση Κάσερες. Μπορεί η Ρόμα να ετοιμάζει πρόταση για τον Μάρτιν Κάσερες αλλά η Γιουβέντους φέρεται να έχει πάρει την απόφαση της. [Διάβασε το θέμα +]

Άτυπη κόντρα Αλέγκρι-διοίκησης για τον Κάσερες. Ενδιαφέρον έχει το πώς θα εξελιχθεί το θέμα του Μάρτιν Κάσερες αφού φέρεται να ετοιμάζει πρόταση η Ρόμα. [Διάβασε το θέμα +]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου