8 Ιαν 2016

Ένα ταλέντο που αναμένεται να καταλήξει στην… αγκαλιά της Γιουβέντους

Μετά τον Ρολάντο Μαντραγκόρα, η Γιουβέντους είναι κοντά στο να αποκτήσει, έστω όχι άμεσα, ακόμη έναν πιτσιρικά Ιταλό με ταλέντο.

Ο λόγος για τον Στέφανο Σένσι, το όνομα του οποίου βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων εντός και εκτός Ιταλίας λόγω των πολύ καλών εμφανίσεων με την Τσεζένα στη Serie B.

Ο 20χρονος χαφ, που έχει ονομαστεί «νέος Βεράτι» και θα φανεί στην πορεία αν είναι ή όχι υπερβολικό αυτό, φαίνεται ότι θα καταλήξει στην Σασουόλο, η οποία είναι έτοιμη να δώσει άμεσα 5 εκατ. ευρώ στην Τσεζένα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον αφήσει εκεί ως το τέλος της σεζόν με τη μορφή δανεισμού.

Πώς εμπλέκεται η Γιουβέντους;

Η Σασουόλο κάνει την κίνηση της, για να προλάβει τους υπόλοιπους, έχοντας ουσιαστικά την υποστήριξη των μπιανκονέρι, οι οποίοι θα μπορούν να αποκτήσουν τον Σένσι -αν αποδείξει στη Serie A ότι το αξίζει- με ένα ποσό που θα οριστεί από τώρα, όπως δηλαδή με τις περιπτώσεις των Σιμόνε Τζάτζα και Ντομένικο Μπεράρντι.

Γι' αυτό και τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Σένσι ουσιαστικά δεν καταλήγει στη Σασουόλο αλλά στην... αγκαλιά της Γιουβέντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου