8 Ιαν 2016

«Υποχώρηση» με δήλωση-επανόρθωση από τον μάνατζερ του Ρουγκάνι

Μία μέρα μετά τις δηλώσεις του, ο μάνατζερ του Ντανιέλε Ρουγκάνι προσπάθησε να τα μαζέψει.

Ο Ντάβιντε Τορκία εξέφρασε παράπονα και ήταν σαν να κάνει... υποδείξεις στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και τη Γιουβέντους γενικότερα επειδή δεν έπαιξε ο νεαρός στόπερ στο ματς με την Βερόνα.

Οι δηλώσεις του, φυσικά, δεν άρεσαν στο Τορίνο και μάλλον το κατάλαβε και ο ίδιος -αφού στη Γιούβε πιστεύουν πολύ στον Ρουγκάνι- με αποτέλεσμα να προσπαθήσει να τα μαζέψει για να μην δημιουργήσει πρόβλημα στον ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η δήλωση-επανόρθωση του Τορκία.

«Εμεινα έκπληκτος από αυτό που μετέδωσαν διάφορα σάιτ σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις μου. Στο ματς με τη Βερόνα, με δεδομένο ότι έλειπε ο Μπαρτσάλι, όλη η Ιταλία περίμενε ότι θα έπαιζε ο Ρουγκάνι, ο οποίος είναι η πρώτη εναλλακτική επιλογή. Αυτό είπα και απέχει πολύ από το να πει κάποιος ότι επιτέθηκα στη Γιουβέντους ή ότι δημιούργησα κλίμα. Σεβόμαστε απολύτως τις επιλογές του προπονητή και της διοίκησης. Ο Ντανιέλε κάθε φορά που κλήθηκε, όπως στο ντέρμπι με την Τορίνο στο Coppa Italia, συμπεριφέρθηκε υποδειγματικά σε όλα και πίστευα ότι θα έπαιζε και με τη Βερόνα. Εξέφρασα απλά την άποψη μου μετά από σχετική ερώτηση που μου έγινε. Δεν υπάρχει καμία πολεμική με κανέναν. Απολύτως καμία».

Διαβάστε το θέμα που ξεκίνησαν όλα: Επίθεση στη Γιούβε από τον μάνατζερ του Ρουγκάνι αλλά και το σχετικό άρθρο: Ασεβείς μάνατζερ ποδοσφαιριστών που μετράνε μήνες στην ομάδα κουνάνε το δάχτυλο στη Γιούβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου