12 Ιαν 2016

Η κίνηση του Πογκμπά που έκανε κάποιους να ανακαλύψουν μεταγραφικά σενάρια και η απρόσμενη φωτογραφία με τον Ανιέλι

Ο Πολ Πογκμπά χάρηκε με την ψυχή του για την ανάδειξη του στην καλύτερη 11άδα του 2015 και το έδειξε με κάθε τρόπο.

Καταρχάς, ο Γάλλος άσος της Γιουβέντους... εντυπωσίασε με το ντύσιμο που επέλεξε για την εκδήλωση της Χρυσής Μπάλας στη Ζυρίχη. Συνοδευόμενος από την μητέρα του, ήταν μονίμως χαμογελαστός και απολάμβανε την όλη διαδικασία, τονίζοντας και στις δηλώσεις του ότι είναι ένα όνειρο για αυτόν και ότι ο στόχος του είναι να κατακτήσει μια μέρα την Χρυσή Μπάλα.

Από εκεί και πέρα, έβγαλε φωτογραφίες με πολλούς οπαδούς διαφόρων ομάδων που ήταν εκεί, όπως υπέγραψε και αυτόγραφα σε φανέλες οπαδών διαφόρων ομάδων. Το γεγονός ότι υπέγραψε και σε μια φανέλα της Μπαρτσελόνα έκανε κάποιους να ανακαλύψουν και πάλι μεταγραφικά σενάρια αλλά σε τέτοιες εκδηλώσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές υπογράφουν αρκετές φανέλες και το είπε και ο ίδιος ο Πογκμπά.

Από εκεί και πέρα, ο Γάλλος είπε ότι οι Αλέγκρι και Μπουφόν θα έπρεπε να είναι υποψήφιοι για το βραβείο του καλύτερου προπονητή και ποδοσφαιριστή αντίστοιχα, επανέλαβε ότι οφείλει στη Γιουβέντους όσα έχει πετύχει ως τώρα και στο τέλος... παρέσυρε ακόμη έναν σε φωτογραφία με τον νέο του πανηγυρισμό. Αυτή τη φορά, μάλιστα, αυτός ο «ένας» δεν ήταν όποιος κι όποιος αλλά ο Αντρέα Ανιέλι!



Ορεξάτος ο πρόεδρος, αποφάσισε να το διασκεδάσει μαζί με τον Πολ.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση τη FIFA...






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου