11 Ιαν 2016

Η πωρωτική ατάκα του Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε τις καθιερωμένες δηλώσεις μετά το ματς με την Σαμπντόρια αλλά το καλύτερο το είπε στο... twitter.

Η Γιουβέντους έκανε το 9Χ9 με το 2-1 επί της Σαμπντόρια στη Γένοβα και ο προπονητής είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος μετά την λήξη. Ο Αλέγκρι μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του διότι, όπως είπε, δεν είναι εύκολο ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα να κάνεις εννιά σερί νίκες, επανέλαβε ότι υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης, υπενθύμισε ότι υπάρχουν σημαντικοί ποδοσφαιριστές εκτός με τραυματισμό (πράγμα που σημαίνει ότι η ομάδα θα βελτιωθεί κι άλλο) και ξεκαθάρισε, ξανά, ότι στα μεταγραφικά τα πράγματα έχουν ως εξής: Ή θα αποκτηθεί παικταράς ή κανένας.

Αφού τελείωσε με τα ΜΜΕ, ο Αλέγκρι έκανε την καλύτερη δήλωση μέσω του λογαριασμού του στο twiiter, κάνοντας την περίληψη του πρώτου γύρου και την προαναγγελία του δεύτερου, απευθυνόμενος στους οπαδούς της Γιουβέντους.

«Το πρώτο μισό της ταινίας ήταν με φόβο, αντίδραση και δράση. Τώρα επιστρέψτε στην αίθουσα για το δεύτερο μέρος. #finoallafine: Θα σας κάνουμε να υποφέρετε και να διασκεδάσετε»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου