17 Ιαν 2016

Ο Μαρότα αποκαλύπτει ποια υπογραφή κυνηγάει η Γιούβε και τι θα γίνει με τον Μοράτα

Στις καθιερωμένες δηλώσεις του πριν κάθε αγώνα της Γιουβέντους, ο Μπέπε Μαρότα μίλησε για τα μεταγραφικά της ομάδας και την περίπτωση Αλβαρο Μοράτα, σχετικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον από πλευράς Ρεάλ.

Ο τεχνικός διευθυντής των μπιανκονέρι για τον Ισπανό επιθετικό είπε: «Δεν υπάρχει καμία επαφή-επικοινωνία με την Ρεάλ, ούτε καν για τον Μοράτα. Πιστεύουμε στον Μοράτα και έχουμε συνηθίσει να μην πουλάμε τους καλύτερους μας παίκτες. Οπότε δεν υπάρχει κανένας… πειρασμός».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις των επόμενων ημερών, ο Μαρότα τόνισε: «Παρακολουθούμε πολλούς νέους παίκτες που μπορεί να αποτελέσουν το παρόν και το μέλλον του ποδοσφαίρου. Για παράδειγμα, αύριο ελπίζουμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή του Ρολάντο Μαντραγκόρα από τη Γένοβα που είναι ένας καλός και πολλά υποσχόμενος μέσος».

Στην πίεση του δημοσιογράφου της Mediaset για κάποια επιπλέον μεταγραφική κίνηση από πλευράς Γιουβέντους, ο Μαρότα ήταν απολύτως ξεκάθαρος: «Συνεπώς δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα υπάρξουν συγκλονιστικές μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο».

Σχετικά με τον Ρολάντο Μαντραγκόρα, η Famiglia Bianconera σας είχε ενημερώσει από νωρίς έγκυρα με την είδηση: Κλείνει η πρώτη μεταγραφή της Γιουβέντους (διαβάστε εδώ το σχετικό θέμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου