25 Ιαν 2016

Η λίστα με τη νέα φορυρνιά ταλαντούχων παικτών που κυνηγάει η Γιουβέντους

Η απόφαση της Γιουβέντους να μαζέψει ταλαντούχους πιτσιρικάδες συνεχίζει να απασχολεί τα ιταλικά ΜΜΕ.

Εχουμε γράψει για το παιδομάζωμα που έχουν αποφασίσει να κάνουν οι μπιανκονέρι ενώ έχουμε παρουσιάσει και ένα ρεπορτάζ του Calciomercato σχετικά με τους λόγους για τους οποίους έχει παρθεί αυτή η απόφαση.

Η ίδια ιστοσελίδα συνεχίζει να ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα και σε νέο κείμενο της αναφέρεται στο πώς η Γιούβε εξασφαλίζει σταδιακά πολύτιμα «κομμάτια» για την ομάδα του μέλλοντος.

Στο σχετικό θέμα αναφέρεται ότι ο μεγαλύτερος σε ηλικία, από όσους παρακολουθούν οι μπιανκονέρι, είναι ο 23χρονος επιθετικός της Αβελίνο Μαρτσέλο Τρότα και ο μικρότερος ο 18χρονος δεξιός μπακ της Σαμπντόρια Πέδρο Περέιρα.

Πέρα από αυτούς, έχει ήδη υπογράψει και ανακοινωθεί ο Ρολάντο Μαντραγκόρα, ουσιαστικά είναι κλεισμένος (αν και θα υπογράψει στη Σασουόλο) ο Στέφανο Σένσι ενώ αποτελεί στόχο και ο Φεντερίκο Μπονατσόλι της Σαμπντόρια.

Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στον Ντομένικο Μπεράρντι, ο οποίος αναμένεται να πάει στο Τορίνο από το καλοκαίρι, με το Calciomercato να επισημαίνει το γεγονός ότι όλοι αυτοί είναι Ιταλοί και ότι η εθνικότητα παίζει πάντα σημαντικό ρόλο όταν μιλάμε για την Γιουβέντους.

Μια Γιουβέντους, η οποία έχει ήδη στην ομάδα της, όπως καταλήγει και το Calciomercato, τους Ντιμπάλα, Πογκμπά, Ρουγκάνι, Μοράτα, Στουράρο κλπ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου