9 Ιαν 2016

Ο Αλεξ Σάντρο εξηγεί πόσο βοηθάει το κλίμα στην ομάδα και το όμορφο Τορίνο

Ευτυχισμένος στη Γιουβέντους και πεπεισμένος ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα μπορεί να γράψει ιστορία, δήλωσε ο Αλεξ Σάντρο.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ παίρνει συνεχώς τα πάνω του καθώς προσαρμόζεται, από όλες τις απόψεις, στην Ιταλία και σε δηλώσεις του στο Sky Italia δεν έκρυψε την ευτυχία του για το πώς πάνε τα πράγματα.

«Η Γιουβέντους και το ιταλικό στυλ με βοηθάνε ώστε να ωριμάζω συνεχώς. Ακολουθώντας τις οδηγίες του Αλέγκρι μπορώ να βελτιωθώ πάρα πολύ. Δεν έχω καμία νοσταλγία για τίποτα, το Τορίνο μου αρέσει πολύ καθώς είναι μια όμορφη και ενδιαφέρουσα πόλη. Είμαι ευτυχισμένος εδώ» είπε ο Σάντρο και στη συνέχεια αποθέωσε τον Ντιμπάλα, λέγοντας: «Ο Πάουλο μπορεί να γίνει όπως ο Νεϊμάρ, όπως οι καλύτεροι. Εχει την ποιότητα για να εκπλήξει τους πάντες και να γίνει ένας σπουδαίος πρωταθλητής».

Οπως πρωταθλητής θέλει να γίνει και ο ίδιος με την Γιουβέντους, τονίζοντας ότι η δύναμη της ομάδας είναι η ενότητα της, όχι μόνο εντός γηπέδου... «Δουλεύουμε σαν μια οικογένεια και αυτό μας βοηθάει και στο γήπεδο. Σίγουρα με βοήθησε το γεγονός ότι υπάρχουν λατινοαμερικάνοι στην ομάδα και μου αρέσει το γεγονός ότι όλοι... ζούμε μαζί εντός και εκτός ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου