16 Ιαν 2016

Λίστα με ψώνια από την Άντερλεχτ ετοιμάζει η Γιουβέντους

Τον καλύτερο 18χρονο Βέλγο και έναν 21χρονο trequartista φέρεται να έχει βάλει στο στόχαστρο η Γιουβέντους σύμφωνα με την Tuttosport.

Το ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας αναφέρει πως ο Γιούρι Τίλεμανς και ο Ντένις Πράετ παρακολουθούνται από τους πρωταθλητές και κυπελλούχους Ιταλίας.



Ο 21χρονος μέσος Πράετ, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2017 και η Άντερλεχτ συζητά την ανανέωσή του, έχει υψηλή τιμή καθώς η πώλησή του αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ. Η Tuttosport αναφέρει πως το στυλ του ποδοσφαιριστή αρέσει Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.



Ο Τίλεμανς έχει αναδειχτεί ως ο καλύτερος νέος της ηλικίας του στο Βέλγιο και μπορεί να μην κοστίζει όσο ο Πράετ αλλά θα πρέπει να δαπανηθούν χρήματα για την αγορά του. Ο 18χρονος μέσος είναι μέσα στη φιλοσοφία της Γιούβε για επένδυση σε ταλέντα, ενώ ο παίκτης απασχολεί και άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και δύο ιταλικές, Μίλαν και Φιορεντίνα.

Πάντως, το ρεπορτάζ δεν αναφέρει μόνο αυτά τα ονόματα και οι Ιταλοί αναφέρουν πως η Γιούβε μέσω το δικτύου που έχει αναπτύξει κοιτάζει πάντως και άλλες περιπτώσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου