10 Ιαν 2016

Το μπιανκονέρο τρένο συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του

Αν η Γιούβε κατακτήσει το πρωτάθλημα, η τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου ίσως και να είναι το πιο κομβικό σημείο του φετινού μαραθωνίου. Οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που θεωρητικά βρίσκονται μέσα στο παιχνίδι του τίτλου πέταξαν βαθμούς.

Η Ιντερ υπέστη εντός έδρας ήττα-σοκ από την Σασουόλο. Ηττα-σοκ ήταν και της Φιορεντίνα από τη Λάτσιο. Η Ρόμα δεν κατάφερε να νικήσει το κουφάρι της Μίλαν. Η Νάπολι, με «πεντάρα» στη Φροζινόνε, πάτησε κορυφή και πάλι και η Γιούβε βρέθηκε για πρώτη φορά φέτος στη δεύτερη θέση.

Οι μπιανκονέρι επέδειξαν σοβαρότητα στη Γένοβα. Νίκησαν τη Σαμπντόρια με 1-2 και έκαναν το 9Χ9 στη Serie A. Ό,τι χάρισαν στους αντιπάλους τους τις πρώτες αγωνιστικές, χάρισαν. Η ομάδα, μετά τη συμπλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος, είναι και πάλι το φαβορί για την κατάκτησή του.

Φυσικά ο προπονητής, σύσσωμη η διοίκηση αλλά και οι ποδοσφαιριστές θα λένε άλλα, και έτσι πρέπει, αλλά όλοι στην ασπρόμαυρη οικογένεια ξέρουμε πως εμείς κρατάμε την τύχη στα χέρια μας.

Η αλήθεια είναι πως η Γιούβε κάνει μια εντυπωσιακή επιστροφή στην πραγματικότητα. Εκεί που κουβεντιάζαμε αν θα προλάβουμε το τρένο του Champions League της επόμενης χρονιάς, είναι θέμα χρόνου να καταλάβουμε για πρώτη φορά φέτος την πρώτη θέση.

Η μεγάλη μας διαφορά από όλους τους άλλους είναι πως όταν η Γιούβε πατήσει κορυφή δε θα «παίξει» την πρωτιά με άλλους. Θα το πάει μέχρι τέλους και θα φέρει το πέμπτο σερί πρωτάθλημα στο Τορίνο. Forza Juve!

Famiglia Bianconera

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου