24 Ιαν 2016

Οι δύο εσωτερικές «μεταγραφές» που θα δουλέψει ο Αλέγκρι

Στη συνέντευξη Τύπου του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για το παιχνίδι με την Ρόμα, ο προπονητής της Γιουβέντους υιοθέτησε την γνωστή τακτική του να μην μιλάει για μεταγραφές. Στάθηκε όμως σε δύο ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ.

«Θα πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωση του Ρομπέρτο Περέιρα και την περίπτωση του Μάριο Λεμινά ως μεταγραφές του Ιανουαρίου», είπε ο κόουτς και συνέχισε: «Τους έχουμε (χρησιμοποιήσει) λίγο έως τώρα και μπορούν να ενσωματωθούν στην ομάδα και να προσφέρουν».



Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως η Γιουβέντους δε θα κινηθεί για μία σημαντική μεταγραφή τον Ιανουάριο, εξάλλου απομένουν παρά ελάχιστες ημέρες μέχρι να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό παζάρι και ο Αλέγκρι θέλει να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ του ετοιμοπόλεμους καθώς η Γιουβέντους παίζει, όπως και πέρσι έτσι και φέτος, σε τρία ταμπλό.

«Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Μην επικεντρωνόμαστε σε ό,τι έχουμε κάνει αλλά σε αυτά που ακολουθούν», είπε ο Αλέγκρι και πρόσθεσε: «Θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ σκληρή δοκιμασία στο Champions League απέναντι στην Μπάγερν. Και στο πρωτάθλημα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε. Εχουμε πετύχει κάποιες σημαντικές νίκες αλλά θα πρέπει τον Μάρτσιο να είμαστε μέσα και στις τρεις διοργανώσεις».



Ο Αλέγκρι έδωσε την απάντησή του, μικρή αλλά ξεκάθαρη, και για την υπόθεση Μάρτιν Κάσερες: «Ο Κάσερες θα μείνει εδώ».

«Το σημαντικό είναι να έχουμε φρεσκάδα ως ομάδα, σωματική δύναμη και καλή ψυχολογία. Τους χρειάζομαι όλους. Αυτό μου δίνει τη δυνατότητα να κάνω αλλαγές που κρατούν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου