25 Ιαν 2016

Η φραστική επίθεση του Ντε Ρόσι στον Μάντζουκιτς

Δεν ήταν και πολύ... ευγενικός ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι κατά τη διάρκεια του αγώνα της Γιουβέντους με την Ρόμα.

Ο... υπαρχηγός των τζαλορόσι, που το βράδυ της Κυριακής εκτελούσε χρέη αρχηγού καθώς ο Τότι ήταν στον πάγκο, χτύπησε κάποια στιγμή εκτός φάσης τον Μάντζουκιτς αλλά παρέμεινε στο ματς αφού ο διαιτητής αποφάσισε να δείξει κίτρινη κάρτα.

Και αφού παρέμεινε στο ματς, είπε να συνεχίσει να προκαλεί τον Κροάτη φορ καθώς η κάμερα τον έπιασε να τον αποκαλεί «zingaro di merda».

Από τον Ντε Ρόσι, φυσικά, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο αν θυμηθούμε ότι πριν δύο χρόνια είχε κάνει εγκληματικό φάουλ στον Κιελίνι επειδή έχανε με 3-0. Θα έχει ενδιαφέρον όμως να δούμε αν θα ασχοληθεί καμία πειθαρχική επιτροπή με αυτό ή αν θα πάρει θέση ο ίδιος ο Ντε Ρόσι. Οχι τίποτα άλλο αλλά σε αντίστροφο ενδεχόμενο ο Μάντζουκιτς θα ήταν ήδη... κατηγορούμενος από τα ΜΜΕ.

Παρεμπιπτόντως, οι Ιταλοί αποκαλούν «zingaro» υποτιμητικά όσους κατάγονται από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία και αφού ο υπαρχηγός της Ρόμα έχει αυτή τη φράση στο λεξιλόγιο του, προφανώς το ίδιο πιστεύει και για τους Βόσνιους συμπαίκτες του, Πιάνιτς και Τζέκο.

2 σχόλια:

  1. Εχουμε καμια ιδεα για το τι εγινε χθες με μανωλα-μορατα ?? συνεχιζεται η περσινη κοντρα ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι Zan Aman. Δεν υπήρξε κάποια συνέχεια στην κόντρα. Μόνο με το επεισόδιο του Ντε Ρόσι έγινε βαβούρα. Τίποτα άλλο.

      Διαγραφή