14 Ιαν 2016

Ο Μπονούτσι εξηγεί το επικοινωνιακό παιχνίδι τακτικής της Νάπολι

Για το... παιχνίδι του Μαουρίτσιο Σάρι και το έξτρα κίνητρο των μπιανκονέρι φέτος μίλησε ο Λεονάρντο Μπονούτσι.

Ο «Μπόνι» έκανε δηλώσεις στο Sky Italia και σε αυτές ξεκίνησε από τη Νάπολι και συγκεκριμένα το γεγονός ότι ο προπονητής της συνεχώς αναφέρει την Γιουβέντους ως φαβορί.

«Είναι ένα ψυχολογικό παιχνίδι που παίζει καθώς προσπαθεί να διώξει το άγχος και την πίεση από την ομάδα του. Πριν έλεγε για την Ιντερ, τώρα λέει για την Γιούβε. Είναι φυσιολογικό να θέλουν να παίξουν αυτό το παιχνίδι αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και ξέρουμε ότι το φετινό πρωτάθλημα είναι ανοιχτό και θα πάει μέχρι τέλους» είπε σχετικά ο Μπονούτσι, ο οποίος... ανταπέδωσε στον Σάρι, όταν ρωτήθηκε για το ποιος είναι ο βασικός αντίπαλος της Γιουβέντους.

«Πιστεύω ότι και οι πέντε πρώτες ομάδες στη βαθμολογία μπορούν να στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου. Υπολογίζουμε τους πάντες αλλά αν έπρεπε να πω τώρα ένα όνομα, τότε λόγω της απόδοσης της στον πρώτο γύρο αλλά και λόγω του Ιγουαΐν θα πω τη Νάπολι».

Από τις δηλώσεις του Μπονούτσι φαίνεται βασικά ότι οι μπιανκονέρι είναι και νιώθουν φαβορί, με τον ίδιο να εξηγεί ότι φέτος υπάρχει και ένα έξτρα κίνητρο: «Είναι ένα ανοιχτό πρωτάθλημα, θα είναι δύσκολο ως το τέλος αλλά θέλουμε να μείνουμε για πάντα στην ιστορία της Γιουβέντους κατακτώντας το 5ο σερί πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου