22 Ιαν 2016

Η… ανάκριση του Σιμόνε Τζάτζα από το κανάλι της Γιουβέντους

Ο Σιμόνε Τζάτζα εξέφρασε την χαρά του για την πρόκριση στο Coppa Italia, θυμήθηκε την ήττα από την Σασουόλο και τόνισε ότι το ματς με την Ρόμα θέλει πολύ μεγάλη προσοχή.

Ο Ιταλός φορ μπορεί να μην σκόραρε στον προημιτελικό με την Λάτσιο αλλά το γκολ του Λιχτστάινερ ήρθε μετά από ενα δικό του δοκάρι, γεγονός που ούτως ή άλλως τον κάνει χαρούμενο καθώς ο στόχος ήταν η πρόκριση και επιτεύχθηκε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη καθώς είμαστε στον ημιτελικό και για μένα είναι η πρώτη φορά. Ηταν ένα δύσκολο ματς αλλά το προετοιμάσαμε καλά και πήραμε αυτό που θέλαμε. Σίγουρα μου έλειψε το γκολ αλλά εγώ φταίω για αυτό... Είχα τις ευκαιρίες και θα έπρεπε να τις εκμεταλλευτώ. Οπως και να έχει, το σημαντικό ήταν να νικήσουμε και το κάναμε. Είμαι ικανοποιημένος από το πώς εξελίσσονται τα πράγματα, σίγουρα στην αρχή είχα κάποιες δυσκολίες αλλά δουλεύουμε καλά και μαθαίνω πολύτιμα πράγματα από τους συμπαίκτες μου» είπε ο Τζάτζα στο επίσημο κανάλι της Γιουβέντους και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ήττα από την Σασουόλο, η οποία τελικά άλλαξε τα πάντα.

«Από εκείνο το ματς άλλαξε η νοοτροπία μας και επανήλθε η πείνα για επιτυχίες σε όλους. Ειλικρινά δεν είχα καταλάβει τους πρώτους μήνες, όπως και οι άλλοι νεαροί της ομάδας, τι σημαίνει να φοράς αυτή τη φανέλα. Από εκείνη την ήττα άλλαξε η σεζόν της Γιουβέντους και τώρα είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα. Η ποιότητα υπήρχε από την αρχή, το θέμα ήταν να αλλάξει η νοοτροπία και άλλαξε».

Τέλος, αφού πρώτα είπε ότι το γκολ που ξεχωρίζει είναι αυτό με την Σεβίλλη στο Champions League αλλά και τα δύο που έβαλε στην Τορίνο στο Coppa Italia, σχολίασε και το κυριακάτικο ματς με την Ρόμα.

«Είναι σίγουρα μία από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Υπήρχε ανέκαθεν μια αντιπαλότητα με την Γιούβε, ειδικά τα τελευταία χρόνια. Θα είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα καθώς δεν κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα από την Γιουβέντους αυτά τα χρόνια, θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρ' όλα αυτά, αν παίξουμε με τη σωστή νοοτροπία, αν παίξουμε όπως ξέρουμε, θα νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου