17 Ιαν 2016

Γελάνε και τα… μουστάκια του Αλέγκρι που συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά…

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι συνεχίζει να κρατάει χαμηλούς τόνους αλλά η αισιοδοξία του δεν κρύβεται.

«Σπαταλήσαμε πολλά στο πρώτο μισό της σεζόν αλλά πλέον δεν ανησυχώ γιατί έχουμε αλλάξει πολλά από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα», είπε ο προπονητής της Γιουβέντους μετά το 0-4 μέσα στο Ούντινε.

«Βρισκόμασταν σε μία περίοδο προσαρμογής, ήταν κάτι αναμενόμενο αυτό που συνέβη», είπε ο προπονητής των μπιανκονέρι και συνέχισε: «Έχουμε ακόμη πολύ δουλειά να κάνουμε ώστε να βελτιωθούμε περαιτέρω σε όλους τους τομείς. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο στο αγωνιστικό μας προφίλ. Εχουμε πετύχει πολλά, θέλουμε περισσότερα».

Ο Αλέγκρι έρισε στην παρούσα φάση φαβορί για το σκουντέτο τη Νάπολι ενώ επανέλαβε πως καμία από τις πρώτες πέντε ομάδες δεν είναι εκτός τίτλου.

Για τον Ντιμπαλά είπε «πως πρέπει να αφήσουμε τις συγκρίσεις εκτός. Ο Ντιμπάλα συνεχίζει να κάνει σωστά τη δουλειά του και είμαι χαρούμενος που η ομάδα έχει βάθος και μπορούν να ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες».

Σε ερώτηση γιατί έμεινε εκτός ο Πογκμπά, ο αλενατόρε της Γιούβε είπε πως παρουσίασε  συμπτώματα γρίπης και ήθελε να τον προφυλάξει-ξεκουράσει.

Μπράβο κόουτς! Εχεις το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης της επιτυχίας, όπως το είχες και στην αποτυχία της αρχής της σεζόν. Η αλήθεια είναι πως έχεις… αναγκάσει πολλούς να αλλάξουν την άποψή τους για σένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου