19 Ιαν 2016

Το παιδομάζωμα της Γιουβέντους συνεχίζεται και ήδη έχουν εντοπιστεί οι επόμενοι στόχοι


Μπέπε Μαρότα και Φάμπιο Παράτιτσι θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα το μέλλον των μπιανκονέρι για τα επόμενα... πολλά χρόνια και αυτό το δείχνουν συνεχώς με τις κινήσεις τους.

Το καλοκαίρι κατέβασαν πάρα πολύ τον μέσο όρο ηλικίας στο ρόστερ με τις αλλαγές που έγιναν, τώρα έκλεισαν τον Μαντραγκόρα, ουσιαστικά έχουν πάρει και στον Σένσι (που θα πάει αρχικά στη Σασουόλο) και υπάρχει φυσικά και ο Ντομένικο Μπεράρντι για το προσεχές καλοκαίρι.

Δεν σταματούν όμως εκεί...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sky Italia η Γιουβέντους θα ξεκινήσει συζητήσεις και με την Σαμπντόρια για τους Φεντερίκο Μπονατσόλι και Πέδρο Μιγκέλ Περέιρα. Ο Μπονατσόλι είναι 18 ετών, επιθετικός και προέρχεται από τις ακαδημίες της Ιντερ.

Οι Μιλανέζοι μάλιστα έχουν και ρήτρα επαναγοράς του με 9 εκατ. ευρώ αλλά με δεδομένη την οικονομική κατάσταση τους δεν έχουν δείξει διάθεση να ασκήσουν αυτό το δικαίωμα και η Γιούβε θέλει να το εκμεταλλευτεί. Ο Περέιρα είναι 17 ετών, Πορτογάλος και αγωνίζεται ως δεξιός μπακ.

Οι συζητήσεις, που λογικά θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες, μπορούν να διευκολυνθούν από το γεγονός ότι η Σαμπντόρια ενδιαφέρεται για τον Λούκα Μαρόνε, ο οποίος αγωνίζεται φέτος στην Κάρπι ως δανεικός από την Γιούβε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου