13 Ιαν 2016

Ο Ζιντάν θέλει τον Πογκμπά στην Ρεάλ

Ισπανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλει τον Πολ Πογμπά στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο νέος προπονητής των Μαδριλένων επιθυμεί να μπει σφήνα η ομάδα του στην υπόθεση του Γάλλου άσου της Γιουβέντους και σκέφτεται να ακολουθήσει ο Πογκμπά την ίδια πορεία με τον ίδιον, από το Τορίνο στη Μαδρίτη. Ποντάρει, μάλιστα, πως λόγω εθνικότητας μπορεί να τον πείσει για μια πιθανή μεταγραφή.

Την ίδια ώρα που ο Πολ Πογκμπά δηλώνει, ξανά, πως είναι χαρούμενος στη Γιουβέντους, τα ισπανικά δημοσιεύματα αναφέρουν μια παλιά ιστορία του Μίνο Ραϊόλα όταν προπονητής στη Ρεάλ ήταν ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο ατζέντης του Γάλλου είχε πει στον Ιταλό προπονητή: «Δε θέλουμε να υπογράψουμε σε μία ομάδα όπως η Ρεάλ γιατί αντιμετωπίζει τους μεγάλους ποδοσφαιριστές σα να είναι… πετσέτες. Τους χρησιμοποιεί και μετά τους πετάει».

Το σίγουρο είναι πως ο Ζιντάν από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Ρεάλ, με τον Α ή Β τρόπο, έχει μπει σφήνα στις μεταγραφές ή αποχωρήσεις της Γιουβέντους. Κι αν ο Γάλλος προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του και να κοιτάξει το δικό του συμφέρον, η ομάδα θα πρέπει να θωρακιστεί από αυτές τις «επιθέσεις».

3 σχόλια:

  1. Ποδοσαφαιριστής ``επαγγελματίας`` που δίνει κουτουλιές στους αντιπάλους, αφού σπάζεται που δε μπορεί να τους κερδίσει στα ίσια,θα χρησιμοποέί και παρόμοια μέσα από όποιο πόστο κι` αν βρίσκεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα φίλε ούτε κι εγώ θέλω να φύγει αλλά και να φύγει πάλι την Ρεαλ οπότε θα παίζουμε μαζί της θα της αλλάζουμε τον γιακά καθότι ΓΙΟΥΒΕ είναι μόνο ΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή