25 Ιαν 2016

Η συνταγή της επιτυχίας σύμφωνα με τον Κιελίνι

Τελειώσαμε τη Ρόμα με την κυριακάτικη νίκη, είπε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Ο αμυντικός της Γιουβέντους είπε πολλά και διάφορα στο Sky μετά το 11Χ11 που πέτυχαν οι μπιανκονέρι.

«Αν η Ρόμα έπαιρνε αποτέλεσμα από εμάς, θα είχε μια ακόμη ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι. Τώρα μπορεί να πιστεύει μόνο σε ένα ποδοσφαιρικό θαύμα», είπε αρχικά.

Για τις θετικές εμφανίσεις της ομάδας, ο Κιελίνι στάθηκε στα εξής: «Μετά από 10 νίκες, είναι πιο δύσκολο να πετύχεις την ενδέκατη. Δεν ήταν ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα. Τα καταφέραμε».

«Έχουμε βρει μια καλή ταυτότητα πλέον. Αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι κυπέλλου με την Λάτσιο. Μπορεί να υποφέρουμε κάποιες στιγμές αλλά ξέρουμε να παίζουμε και να αντιμετωπίζουμε όλες τις καταστάσεις. Ακόμη και ποδοσφαιριστές που παίζουν λιγότερο (ανέφερε τους Ρουγκάνι, Ερνάνες, Ασαμόα) που έχουν αγωνιστεί σε λίγα παιχνίδια και με απόσταση μεταξύ τους, τα πήγαν πολύ καλά και πρόσφεραν. Αυτό σημαίνει πως δουλεύουμε σωστά και η ομάδα είναι εδώ!», τόνισε ο αμυντικός της Γιούβε. Αυτή είναι δηλαδή η συνταγή της επιτυχίας, σύμφωνα με τον Κιελίνι: ότι είμαστε και λειτουργούμε ως ομάδα.

Για την μάχη του τίτλου είπε: «Η Νάπολι έχει προβάδισμα αφού είναι μπροστά αλλά είναι λάθος να βγάλουμε στην απ’ έξω την Ιντερ και τη Φιορεντίνα». Σοβαρές και μετρημένες οι δηλώσεις του Τζόρτζιο Κιελίνι, όπως το συνηθίζει άλλωστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου