10 Ιαν 2016

Η τακτική που θα ακολουθήσει η Γιούβε στην περίπτωση Κάσερες

Ο Μάρτιν Κάσερες βρίσκεται κοντά στο να φύγει από την ομάδα. Κοινό μυστικό είναι αυτή η πραγματικότητα και οτιδήποτε άλλο συμβεί θα είναι μεγάλη έκπληξη.

Καθημερινά, όπως αναφέρουν ιταλικές αλλά και άλλες ευρωπαϊκές αθλητικές σελίδες, αρκετές είναι οι ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον αποκτήσουν.

Ενδιαφέρον υπάρχει και από ιταλικές ομάδες όμως, με την Ιντερ και τη Μίλαν να έχουν προστεθεί στη σχετική λίστα. Παρόλα αυτά, η Γιούβε προσανατολίζεται να δώσει τον ποδοσφαιριστή σε ομάδα εκτός Ιταλίας ώστε να μην ενισχύσει κάποιον σύλλογο της Serie A. Σωστή η τακτική που σκοπεύει να ακολουθήσουν οι μπιανκονέρι ώστε να μη βρουν απέναντί τους τον ποδοσφαιριστή.

Βρετανικά δημοσιεύματα επιμένουν πως η Λίβερπουλ έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα και αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες και ο Μάρτιν Κάσερες να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το Τορίνο.

1 σχόλιο:

  1. Γνώμη μου δεν πρέπει να πωληθεί ή να φύγει αυτή τη στιγμή ο παίχτης.Αν συνεχίσουμε να παίζουμε με 3 στην άμυνα νομίζω είναι απαραίτητη μια επιπλέον επιλογή για τον Αλέγκρι.Βέβαια αν το επιθυμεί ο ίδιος θα είναι δύσκολο αφού η διοίκηση τα τελευταία χρόνια έχει (απο)δείξει ότι σέβεται τις επιθυμίες των ποδοσφαιριστών στοιχείο που πιστεύω ότι είναι και αυτό μελετημένο.Σχετικά με το ότι δεν θέλει να τον δώσει σε ανταγωνιστές τα παθήματα έγιναν μαθήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή