25 Ιαν 2016

Η συμβουλή του Αλέγκρι στον Ντιμπάλα

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αποθέωσε και συμβούλεψε τον Πάουλο Ντιμπάλα ενώ υπογράμμισε το πόσο σημαντικοί θα είναι οι ποδοσφαιριστές που έρχονται από τον πάγκο.

Η Γιουβέντους νίκησε την Ρόμα με το γκολ του Αργεντίνου άσου στο 77' και ο προπονητής είχε να πει τα καλύτερα. «Ηταν ένα δύσκολο ματς γιατί η Ρόμα έκλεισε όλους τους χώρους. Ημασταν καλοί στα πρώτα 20 λεπτά αλλά... μας έλειπαν οι Ντιμπάλα και Μάντζουκιτς. Ο Πάουλο, ειδικά, ήταν πολύ στα δεξιά και δεν έβρισκε χώρους. Στο τέλος, φυσικά, έβαλε ένα υπέροχο γκολ, ένα γκολ που βάζει ένας μεγάλος παίκτης. Παρ' όλα αυτά, έχει ακόμη πολλή δουλειά να κάνει και θα πρέπει να αρχίσει να βελτιώνει και το δεξί του πόδι» είπε ο Αλέγκρι και στη συνέχεια έκανε ένα πιο γενικό σχόλιο.

«Δεν είναι εύκολο να κάνεις 11 σερί νίκες στη Serie A και σήμερα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε και το γεγονός ότι σπαταλήσαμε ενέργεια στο κύπελλο με την Λάτσιο. Στο ξεκίνημα της σεζόν η διοίκηση υπολόγισε το γεγονός ότι έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, ότι έγινε μια σημαντική ανανέωση και αυτό σήμαινε ότι θα χρειαζόταν υπομονή. Μπροστά μας έχουμε τη Νάπολι η οποία κάνει εκπληκτικά πράγματα και θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και να κάνουμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα από αυτούς για να τους πιάσουμε και να τους περάσουμε».

Συνεχίζοντας, ο προπονητής της Γιουβέντους αναφέρθηκε ξανά στο πόσο σημαντικός θα είναι για την εξέλιξη της σεζόν ο πάγκος της ομάδας και το να είναι όλοι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή, λέγοντας πως «λυπάμαι που δεν μπορώ να τους βάλω όλους και πρέπει να αφήνω έξω, για παράδειγμα, τον Τζάτζα, τον Αλεξ Σάντρο ή τον Στουράρο. Αν θέλουμε να πάμε ως το τέλος σε όλες τις διοργανώσεις, πάντως, θα χρειαστούν όλοι. Το σημαντικό είναι να διατηρήσουμε αυτή τη φυσική και ψυχολογική κατάσταση» ενώ στο τέλος οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν αν θα έκανε ένα κούρεμα σαν το... λεοπάρ του Πολ Πογκμπά.

«Δεν έχω αρκετά μαλλιά για να το κάνω! Οι νεαροί ποδοσφαιριστές σήμερα έχουν επτά ή οκτώ κομμωτές για να κάνουν ό,τι θέλουν. Εχουν αλλάξει οι εποχές σε σχέση με τα δικά μου χρόνια....».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου