19 Ιαν 2016

Μια… άλλη Γιούβε θα παραταχθεί στον αγώνα Κυπέλλου με την Λάτσιο

Η ομάδα είναι έτοιμη για τον προημιτελικό του Coppa Italia με την Λάτσιο στη Ρώμη και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ετοιμάζει αλλαγές στην 11άδα.

Το Coppa Italia, ως γνωστόν, είναι μια πονεμένη ιστορία για την Γιουβέντους αφού έπρεπε να περιμένει 20 ολόκληρα χρόνια για να το κατακτήσει ξανά. Το έκανε τον περασμένο Μάιο στο Ολίμπικο κόντρα στους Λατσιάλι και τώρα τους βρίσκει ξανά απέναντι της στον προημιτελικό.

Αν σκεφτούμε το πώς αντιμετώπιζε η Γιούβε τον θεσμό επί πολλά χρόνια, μπορούμε να σκεφτούμε ότι στο Τορίνο δεν θα τα βάψουν και μαύρα σε ενδεχόμενο αποκλεισμό. Αυτό, όμως, δεν αλλάζει τον στόχο, όπως δεν αλλάζουν και τα πλάνα του Αλέγκρι.

Ο προπονητής έχει πει πολλές φορές ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό να βρίσκονται όλοι οι παίκτες σε πλήρη ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και θα χρειαστούν όλοι.

Και για να τους δείξει για ακόμη μία φορά την εμπιστοσύνη τους, ετοιμάζεται να αλλάξει σχεδόν όλη την 11άδα για το ματς της Τετάρτης. Οι μπιανκονέρι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους με την προπόνηση της Τρίτης στο Βίνοβο και τα ρεπορτάζ λένε ότι η 11άδα θα είναι η εξής.

Σε σύστημα 3-5-2, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Νέτο, η τριάδα της άμυνας παίζει δυνατά να αποτελείται από τους Κάσερες-Μπονούτσι-Ρουγκάνι και από εκεί και πέρα την δεξιά πλευρά θα αναλάβει ο Κουαδράδο, την αριστερή ο Εβρά και για την τριάδα των χαφ τα φαβορί είναι οι Στουράρο-Πογκμπά-Ερνάνες. Οσο για το επιθετικό δίδυμο, όλα δείχνουν ότι θα το αποτελούν οι Μοράτα-Τζάτζα.

Με λίγα λόγια, σε σχέση με το ματς του Ούντινε θα βρίσκονται... μόλις δύο στην 11άδα (Μπονούτσι, Ρουγκάνι)!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου