19 Ιαν 2016

Ιταλικό ρεπορτάζ ανατρέπει το μέλλον του Μοράτα στην Γιουβέντους

Δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport μπορεί να ανατρέψει τα όσα ξέραμε έως τώρα για το μέλλον του Αλβαρο Μοράτα στη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, η Γιουβέντους έχει δεχτεί πρόταση από τη Λίβερπουλ για τον Ισπανό επιθετικό την οποία και απέρριψε. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ομάδα είπε «όχι» στα 60 εκατ. ευρώ των Άγγλων αλλά η στάση των μπιανκονέρι μπορεί ν’ αλλάξει το καλοκαίρι.

Η Gazzetta dello Sport αναφέρει πως η Γιούβε καλοβλέπει την περίπτωση Καβάνι, το ρεπορτάζ σημειώνει πως διατηρεί άριστες σχέσεις με τον εκπρόσωπό του, και ο Ουρουγουανός θα φύγει το καλοκαίρι από την Παρί.

Οι Ιταλοί αναφέρουν πως τότε η Γιουβέντους μπορεί να έχει διαφορετική άποψη και τελικά πουλήσει τον Μοράτα στην Λίβερπουλ, επενδύοντας αυτά τα χρήματα για να φέρει τον Εντινσον Καβάνι στο Τορίνο.

5 σχόλια:

  1. Μακάρι να γίνει έτσι. Αλλά που θα χωρέσουν μαζί Dybala, Mandzukic και Cavani ?

    Δημήτρης Λάρισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτσε να γίνει πρώτα αυτό που γράφουν Δημήτρη και μετά ο... «πονοκέφαλος».

      Διαγραφή
  2. Μηπως λενε παπαριες οπως παντα??ταλεντακια μικρα θελουν και θα διωξουν ενα αστερι για υον καβανι που αρχιζει να πιανει πατο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ πιθανό. Οι Ιταλοί, όπως όλοι οι δημοσιογράφοι φυσικά, γράφουν ένα σωρό στις μεταγραφικές περιόδους. Αλλά δεν πιάνει πάτο ο Καβάνι. Μπορεί κάλλιστα να αποδώσει πολύ καλά. Ειδικά αν πάρει μεταγραφή και αλλάξει περιβάλλον.

      Διαγραφή
  3. Ματζουκης είναι 31 στα 32 .. ο μορατα είναι μεγάλη παιχταρα αλλά τον θυσίαζα για να δω ενα δίδυμο καβανι ντιμπαλα θα κάνανε παπάδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή