8 Ιαν 2016

Ασαμόα: Εχουμε την κακία που χρειάζεται, το μυαλό και έναν ξεκάθαρο στόχο

Ο Κουάντβο Ασαμόα ελπίζει ότι άφησε οριστικά πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών και σκέφτεται μόνο νίκες με την Γιουβέντους.

Ο Γκανέζος έχει ταλαιπωρηθεί σε απίστευτο βαθμό τον τελευταίο 1,5 χρόνο από συνεχείς τραυματισμούς αλλά τώρα ελπίζε σε μια νέα αρχή, όπως δήλωσε στο κανάλι της ομάδας.

«Τώρα είμαι καλά, πολύ καλά. Τους περασμένους μήνες μου στάθηκε πάρα πολύ η οικογένεια μου και εννοώ και την ομάδα με αυτό. Οι συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ, όλοι με βοήθησαν πολύ γιατί ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα. Ηταν πάντα μαζί μου όλοι, ακόμη και στα πιο δύσκολα, κάτι που σημαίνει πολλά για μένα» είπε ο Ασαμόα και στη συνέχεια έστρεψε την προσοχή του στη συνέχεια της σεζόν.

«Είμαστε πιο δυνατοί σε σχέση με πριν. Εχουμε την κακία που χρειάζεται, έχουμε το μυαλό και έναν ξεκάθαρο στόχο στο μυαλό μας. Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο αλλά για να το πετύχουμε θα πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Οι νέοι που ήρθαν φέτος έχουν προσαρμοστεί πολύ καλά. Είχαν κάποιες δυσκολίες στο ξεκίνημα αλλά τώρα είναι φανερό το πόσο καλά έχουν μπει στο γκρουπ».

Τέλος, δεν γινόταν να μην πει δυο λόγια και για το κυριακάτικο ματς με την Σαμπντόρια στη Γένοβα: «Θα είναι ένα πολύ σκληρό, δύσκολο ματς. Στο ντέρμπι της Γένοβας η Σαμπντόρια έκανε ένα σπουδαίο ματς αλλά ξέρουμε τι θέλουμε. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε με σωστή νοοτροπία και να νικήσουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου