10 Ιαν 2016

Το διπλό δίλλημα: Ρουγκάνι ή Κάσερες; Τζάτζα ή Μοράτα;

Ένα καθοριστικής σημασίας παιχνίδι είναι αυτό στη Γένοβα. Η ομάδα ξέρει πως τρεις από τους τέσσερις μνηστήρες για το σκουντέτο έχασαν έδαφος και με πιθανή νίκη, η ομάδα βρίσκεται για πρώτη φορά φέτος στη δεύτερη θέση, μόλις δύο πόντους από την κορυφή.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Σε αυτό το ματς η Γιούβε θα κατέβει με τρεις βασικές απουσίες (Μπαρτσάλι, Μαρκίσιο, Μάντζουκιτς). Αν αυτοί οι ποδοσφαιριστές ήταν εντάξει, θα είχαν θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Ενδιαφέρον έχει να δούμε πως θα διαχειριστεί την κατάσταση ο Μασιμιλίανο Αλέγκρι. Και αναφέρομαι για το ποιοι θα παίξουν στη θέση της άμυνας και της επίθεσης. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι δηλώσεις του μάνατζερ του Ρουγκάνι αλλά και κάποιες τοποθετήσεις του μάνατζερ του Τζάτζα μονοπώλησαν το ενδιαφέρον.

Θα ρίξει στη μάχη τον Ιταλό επιθετικό ο Αλέγκρι; Η αλήθεια είναι πως ο Τζάτζα βρίσκεται σε καλύτερη φόρμα από τον Αλβαρο Μοράτα. Και μάλλον του αξίζει να μπει βασικός στον αγώνα. Μια τέτοια κίνηση θα έχει διπλό αντίκτυπο.

Αρχικά θα νιώσει ακόμη πιο άβολα ο Μοράτα. Αλλά θα πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι και αυτοί που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα τη συγκεκριμένη δεδομένη στιγμή. Από την άλλη, η Γιούβε θα χάσει το ατού που φαίνεται πως έχει με τον Τζάτζα να μπαίνει ως αλλαγή και να μπορεί να σκοράρει, αλλάζοντας τη ροή του ματς.

Στην άμυνα, θα δούμε αν θα πάρει θέση βασικού ο Ρουγκάνι ή θα αγωνιστεί και πάλι ο Κάσερες. Και εδώ υπάρχει… δίλλημα. Βάζεις τον μικρό και «δικαιώνεις» τον αυθάδη μάνατζερ του (άσχετα αν τα μάζεψε την επομένη των πρώτων δηλώσεών του); Ή δεν τον βάζεις και του δείχνεις πως θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να πάρει θέση βασικού ακόμη και κάτω από τέτοιες συνθήκες.

Και τα δυο διλλήματα παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και θα δούμε πώς θα τα διαχειριστεί ο προπονητής μας. Οι Ιταλοί, πάντως, από το πρωί δίνουν στα ρεπορτάζ τους Κάσερες στην άμυνα, Μοράτα στην επίθεση. Για να δούμε τι θα δούμε…

Forza Juve!

1 σχόλιο:

  1. Μπαρτσαλι Μαρκισιο και Μαντζουκιτς φίλε οι απουσίες και όχι Μορατα αλλά όπως και να χει πάλι θα νικήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή