8 Ιαν 2016

Πέντε μπιανκονέρι έβαλε στην καλύτερη σημερινή ευρωπαϊκή 11άδα ο Τρεζεγκέ

Τη δική του ιδανική 11άδα στο σημερινό ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο έφτιαξε ο Νταβίντ Τρεζεγκέ και οι επιλογές του, όπως είναι λογικό, είχαν μπιανκονέρα απόχρωση.

Ο Trezegol αποφάσισε να... παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 και οι έντεκα που επέλεξε είναι οι εξής: Μπουφόν, Ντάνι Αλβες, Μπονούτσι, Κιελίνι, Αλάμπα, Ινιέστα, Μαρκίσιο, Πογκμπά, Μέσι, Ιμπραΐμοβιτς, Ρονάλντο.

Ο Νταβίντ δικαιολόγησε και την επιλογή του καθενός αλλά εμάς μας ενδιαφέρει μόνο το τι είπε για τους μπιανκονέρι που επέλεξε και αυτά παραθέτουμε.

Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Τέλειος, μοναδικός. Είχα την ευκαιρία να είμαι συμπαίκτης του στη Γιούβε, ένας επαγγελματίας από όλες τις απόψεις».

Λεονάρντο Μπονούτσι-Τζόρτζιο Κιελίνι: Είναι οι κεντρικοί αμυντικοί που απέδειξαν την ποιότητα τους. Συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο, με το τυπικό τακτικό ιταλικό στυλ.

Κλαούντιο Μαρκίσιο: Τον γνώρισα όταν ήταν 17 ετών και σήμερα είναι ένας από τους αρχηγούς της Γιουβέντους και διεθνής. Ανέβασε το επίπεδο του σε πραγματικά σημαντικό βαθμό.

Πολ Πογκμπά: Είναι το μέλλον της Γαλλίας και της Γιουβέντους. Εχει απίστευτη ποιότητα και έχει ήδη γίνει ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου