8 Αυγ 2015

Οι Ultras της Γιούβε βρίσκονται σε… διακοπές

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τα μεγάλα οργανωμένα clubs της Γιούβε δεν έχουν μπει ακόμη σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Drugho

Το πρώτο ματς της ομάδας είναι εντός έδρας και το αμέσως επόμενο είναι ένα σημαντικό ραντεβού. Στην Ρώμη απέναντι στην  Ρόμα. Μόνο οι Drughi έχουν βγάλει ήδη ανακοίνωση για την εκδρομή στην αιώνια πόλη, ένα γήπεδο που πάντα έχουμε δυνατή παρουσία.

Οι υπόλοιποι σύνδεσμοι έχουν μείνει στον τελικό του Βερολίνου αφού ως πρώτα θέματα κυριαρχούν οι ανακοινώσεις πως τα εισιτήρια του Champions League εξαντλήθηκαν. Βέβαια όσο περνάνε οι μέρες θα μπαίνουν όλοι σε ρυθμούς Καμπιονάτο.

Όσο για την παρουσία των τιφόζι στον τελικό του Σούπερ Καπ στην Κίνα, οργανωμένα δεν υπάρχει κάποια εκδρομή. Σίγουρα κάποιοι θα βρεθούν συνδυάζοντας τον αγώνα με τουρισμό αλλά δεν θα υπάρχει η συνηθισμένη παρουσία.

2 σχόλια:

  1. Λαθος κανεις πολλα club εχουνε ενημερωσει για τη προπωληση των εισιτηριων για το ματς με τη Ρομα νομιζω προχτες ξεκινησε.......απλα οι drughi εχουνε και μια αναγνωρισημοτητα καθως και μια προσβασιμοτητα στα δικτυα τους μεγαλυτερη....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνουμε λάθος Βάιε. Αν κάνεις μια βόλτα στα σάιτ των μεγαλύτερων clubs, δεν υπάρχουν ανακοινώσεις. Εννοείται πως θα κατέβουν όλοι στην Ρώμη, δεν λέμε αυτό. Λέμε πως κινούνται σε ρυθμούς διακοπών.

      Διαγραφή