3 Αυγ 2015

Πανέτοιμος να βγει μπροστά είναι ο Μαρκίσιο

Είναι η μεγάλη του ευκαιρία. Η χρονιά που θα ξεκινήσει επίσημα σε λίγες ημέρες δεν θα είναι διαφορετική μόνο για την Γιούβε αλλά και για τον Κλαούντιο Μαρκίσιο.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Mr. Black

Ο γέννημα-θρέμμα μπινακονέρο με δηλώσεις του στην Turrosport δείχνει έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο Πίρλο έφυγε, το ίδιο και ο Βιντάλ. Τώρα ξέρει πως πολλά βάρη θα πέσουν στην πλάτη του και δηλώνει πανέτοιμος. Οι ευχές μας τον συνοδεύουν.

Σε παλιότερο άρθρο της Famiglia Bianconera είχε αναλυθεί για το αν ο Μαρκίσιο μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας (ολόκληρο το άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε εδώ). Κατά τη γνώμη μου, η αλήθεια είναι κάπου στην μέση. Και ο Μαρκίσιο έχει μία ακόμη ευκαιρία να το αποδείξει.

Αγωνίζεται στην ραχοκοκαλιά της ομάδας. Όλα θα περνούν από τα πόδια του. Και η άμυνα και η επίθεση. Ικανότητες έχει, το πάθος του ξεχειλίζει. Γνωρίζει την ομάδα όσο λίγοι, έχει ποτιστεί με τον DNA της Γιούβε. Τι του λείπει; Τίποτα. Ας πάρει πρωτοβουλίες, ας το τολμήσει περισσότερο.

«Μια νέα εποχή ξεκίνησε για εμάς», δήλωσε ο Μαρκίσιο και γνωρίζει καλά πως μπορεί να είναι η δική του εποχή. Μπορεί να είναι η εποχή που ο Τζίτζι Μπουφόν θα είναι ο αρχηγός και ηγέτης της ομάδας αλλά ο ίδιος θα πάρει την ομάδα πάνω του.

Ο Κλαούντιο δέχεται τον χαρακτηρισμό φαβορί αλλά τονίζει τις δυσκολίες που θα συναντήσει η ομάδα για να κατακτήσει το πέμπτο σερί πρωτάθλημα. Αυτές οι δηλώσεις είναι και στο πλαίσιο αποφόρτισης βέβαια. Παραμένει σεμνός. Και καλά κάνει.

Η εποχή που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα της Γιούβε πέρασε με απόλυτη επιτυχία. Κέρδισε τίτλους, χρήματα, κέρδισε τον σεβασμό των οπαδών αλλά και των αντιπάλων. Τώρα μπαίνει και αυτός, όπως και η Γιούβε, σε μια νέα εποχή. Την εποχή που μπορεί να τον σημαδέψει. Εμπρός Κλαούντιο, εμπρός Γιούβε!

6 σχόλια:

  1. Μαζί του είμαστε. Σαν οπαδοί έχουμε δει ένα σωστό παίκτες να αναλαμβάνουν τέτοιους ρόλους. Εμπρός Μαρκίζιο, εμπρός Γιούβε!

    Κώστας από Πάτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο και μόνο που είναι σπλάχνο της ομάδας είναι αναπόφευκτο να πέσει το βάρος του ηγέτη στην πλάτη του.Το στοίχημα είναι αν από "Μικρός πρίγκιπας" θα γίνει "Μεγάλος βασιλιάς".Ας πάρει το παράδειγμα του Λαμ στην Μπάγιερν.Ίδιες περιπτώσεις,γεννημένοι σε Τορίνο και Μόναχο αντίστοιχα,δύο χρόνια "το αγροτικό" τους όντας δανεικοί(Έμπολι και Στουτγκάρδη) και έκτοτε πιστοί "φρουροί" και πολεμιστές στις ιστορικές τους ομάδες τους αλλά και στις εθνικές τους.Αλλάζει βέβαια η θέση και το βάρος αυτής στο παιχνίδι της εκάστοτε ομάδας,αλλά παρόλα αυτά υπάρχει ένα κοινό background!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραίο και ουσιαστικό αυτό Δημήτρη: Το στοίχημα είναι αν από «Μικρός πρίγκιπας» θα γίνει «Μεγάλος βασιλιάς».

      Χαιρόμαστε πολύ όταν βλέπουμε πως το επίπεδο των σχολιαστών μας είναι πολύ καλό.
      Grazie!

      Διαγραφή
    2. Χαίρομαι πολύ όταν βλέπω καλό επίπεδο και ωραίες ιδέες από Γιουβεντίνους.Εσείς μας δίνετε το έναυσμα για να είμαστε έτσι!Συνεχίστε την καλή δουλειά!

      Διαγραφή
    3. @ Συμφωνώ με τον Δημήτρη. Εξαιρετική δουλειά παιδιά.

      @ Έλειπε κάτι τέτοιο. Μπράβο σε όλη την ομάδα σας.

      Διαγραφή
  3. Όσο υπάρχουν παίχτες που αγαπάνε και πονάνε τη φανέλα, όπως ο Κλαούντιο, όλα είναι πιθανά.
    Αλλα ........................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή