7 Αυγ 2015

Κυνηγάει το ρεκόρ και στέλνει μήνυμα

Η Γιουβέντους είναι ήδη, χωρίς να περιμένει τον τελικό του Σούπερ Καπ του Σαββάτου, η ομάδα με τις περισσότερες συμμετοχές στον θεσμό. Με μια πιθανή κατάκτηση όμως, δημιουργεί ένα ρεκόρ.
Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Vito

Οι πρωταθλητές και νταμπλούχοι Ιταλίας βρίσκονται στην ίδια θέση, την πρώτη, κατακτήσεων με την Μίλαν. Από 6 κύπελλα έχει η κάθε ομάδα. Εμείς με 10 συμμετοχές, οι ροσονέρι με 9. Αν κάμψουμε την αντίσταση της διψασμένης, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις των τελευταίων ημερών, Λάτσιο, θα γίνουμε και εκεί οδηγοί της κούρσας των τροπαίων.

Πρώτοι και με μεγάλη διαφορά στα πρωταθλήματα, πρώτοι στο Κύπελλο με την περσινή κατάκτηση που φτάσαμε τα δέκα. Ε, ας γίνουμε και πρώτοι στο Σούπερ Καπ. Την στιγμή που η ομάδα διανύει μια εκπληκτική τετραετία και μπαίνει στο κατώφλι της πενταετίας, οφείλει να καθαρίζει όσους βρίσκονται στο διάβα της και να δημιουργεί ρεκόρ.

Ένα επιπλέον Σούπερ Καπ Ιταλίας δεν μας καθιερώνει, επιπλέον, στη συνείδηση κανενός. Όλοι γνωρίζουν ποιος είναι το αφεντικό. Επειδή στην παρούσα κατάσταση οι κινήσεις της ομάδας δίνουν πάτημα για να ονειρεύονται πολλοί και διάφοροι, πρέπει να στείλουμε με το καλημέρα όμως το μήνυμά μας.

Η πρώτη κούπα στην Κυρία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου