6 Αυγ 2015

Να ποιος θα φορέσει το Νο 10 της φετινής Γιούβε

Είναι η φανέλα που το νούμερό της είναι συνώνυμο της μαεστρίας, της ποδοσφαιρικής «αλητείας», της ικανότητας να μαγεύει.

Γράφει αποκλειστικά για τη Famiglia Bianconera ο blogger Don Vito

Η Γιουβέντους ανακοίνωσε ποιος θα είναι ο νέος κάτοχος της φανέλας με το Νο 10. Και αυτός δεν θα είναι άλλος από τον Πολ Πογκμπά. Ο Γάλλος άσος των μπιανκονέρι αναμένεται να είναι το νέο αστέρι της ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, το «10» το πήρε ο Κάρλος Τέβες. Όσοι θυμούνται, είχαν βρεθεί αρκετοί που δυσανασχέτησαν με αυτήν την κίνηση. Τελικά ο Αργεντίνος τα πήγε μια χαρά.

Τώρα, σειρά είναι του Πογκμπά να αναλάβει τις παραπάνω ευθύνες που κουβαλάει μαζί της αυτή η φανέλα. Μπορεί να τα καταφέρει. Εξάλλου πριν λίγες ημέρες γράφαμε, προλαβαίνοντας πάλι τις καταστάσεις, για το μεγάλο στοίχημα που μπορεί ν’ αλλάξει τον Πογκμπά (διαβάστε εδώ το άρθρο).

Οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι Γιουβεντίνοι χαίρονται γι’ αυτήν την εξέλιξη. Μαζί και εμείς. Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη λέει πως δεν θα πάρουμε πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή σε αυτή την θέση.

Βέβαια, η ομάδα διευκρινίζει πως είναι για τον αγώνα με την Λάτσιο, στο Σούπερ Καπ. Εμάς γιατί κάτι μας λέει πως θα είναι για όλη τη σεζόν;

6 σχόλια:

  1. το πιάσαμε το υπονοούμενο της ομάδας. προχωράμε ως έχουμε. κρίμα. περιμέναμε κάτι καλύτερο για φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάπως έτσι είναι τα πράγματα. Θεωρείται πλέον έκπληξη να πάρουμε κάποιον σε αυτή την θέση.

      Διαγραφή
  2. ΠΑΜΕ ΠΟΛ. ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΦΕΤΟΣ. Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλες οι προϋποθέσεις είναι μαζί του. Ευχόμαστε και ελπίζουμε να τα καταφέρει.

      Διαγραφή
  3. Νομιζω οτι τον πιεζουν παραπανω απ'οτι πρεπει... Λιγο να βρεθει ενα ονομα που θα βγει μπροστα, λιγο λογοι "μαρκεττινγκ" τους ωθει σε αυτη τη κατευθυνση...
    Ελπιζω να μην παρουν τα μυαλα του αερα και να θυμαται οτι ειναι ενας πολυ ολοκληρωμενος μεσος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλευρά της πίεσης που θέτεις, Δημήτρη, είναι σωστή. Ξαφνικά βαφτίζεται ηγέτης και αναλαμβάνει περισσότερες ευθύνες από ποτέ. Και το μάρκετινγκ παίζει το δικό του ρόλο. Σωστή τοποθέτηση από μια οπτική που δεν είχε σημειωθεί στο άρθρο.

      Διαγραφή